Bomerango - Steiken meubelen >
Sluiten

Bomerango

Het merk Bomerango is een Portugese lampenfabriek dat lampen produceert waar de focus ligt op het creëren en ontwikkelen van producten met natuurlijke materialen in combinatie met creativiteit, innovatie en aandacht voor detail wat resulteert in unieke objecten met een natuurlijke uitstraling. Zelfs over de verpakking is goed nagedacht: U ontvangt Toon meer
0 Producten

Geen producten gevonden...

Het merk Bomerango is een Portugese lampenfabriek dat lampen produceert waar de focus ligt op het creëren en ontwikkelen van producten met natuurlijke materialen in combinatie met creativiteit, innovatie en aandacht voor detail wat resulteert in unieke objecten met een natuurlijke uitstraling. Zelfs over de verpakking is goed nagedacht: U ontvangt de lamp in een compacte geschenkdoos van gerecycled karton.

 

De Bomerango lampen zijn makkelijk in elkaar te zetten. De boemerangs worden stuk voor stuk in het frame geschoven (hiervoor is geen gereedschap en/of lijm nodig), zo zorgen ze voor een ruimtelijk raster dat een heel bijzonder sfeervol lichteffect geeft.

 

Bomerango lampen zijn zo ontwikkeld dat ze zowel als vloerlamp, tafellamp en hanglamp te gebruiken zijn.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »