Maatwerk mogelijk
Eigen productie in Nederland
Gratis kleurstalen service
Geen aanbetaling nodig, dus altijd zekerheid

Onderhoud

Het is natuurlijk belangrijk dat een tafel er mooi uit blijft zien, minstens net zo belangrijk is het gebruiksgemak. Bij Steiken meubelen wordt de tafel goed beschermd tegen kringen en vlekken. Wij adviseren wel op te passen met rode wijn en warm vet. U kunt kiezen voor een ultra matte lak of voor één van de 40 verschillende kleuren olie.

Ultra matte lak:
Als u kiest voor een ultra matte lak voor een eikenhouten tafel wordt dit in 3 lagen aangebracht. De ultra matte lak is transparant, het eikenhout blijft zijn natuurlijke kleur behouden. Het lakken sluit het hout af en als er iets op gemorst wordt dan kan dit makkelijk met een vochtige doek worden verwijderd.

Ons advies is de tafel bij gemiddeld gebruik na 1 a 2 jaar nog een keer in de lak te zetten. Natuurlijk kunt dit bestellen in onze webshop.

Olie:

Het voordeel van olie is dat je de juiste kleurkeuze kunt maken voor jou interieur en tevens de tafel ook nog beschermt tegen vuil en vlekken. Het onderhoud van olie is vrij eenvoudig, wanneer het eikenhout dient worden opgefrist gebruik je RMC Refresh Eco Spray. Deze spray je eenvoudig op het te behandelen deel, even laten intrekken en daarna goed droogpoetsen met een droge doek.

 

 

 

 

Maatwerk mogelijk
Eigen productie in Nederland
Gratis kleurstalen service
Geen aanbetaling nodig, dus altijd zekerheid