Gratis kleurstalen voor jouw unieke Steiken meubel! - Steiken meubelen >
Sluiten

Kleurstalen

Twijfel je over de juiste kleur? Maak gebruik van onze kleurstalen service en krijg gratis eikenhouten kleurstalen thuis gestuurd. Toon meer
2 Producten
Kleurstalen eiken - kies uit 42  kleuren
€ 0,-
Bekijken

 Onze 12 Top kleuren

Omdat het kiezen van de juiste kleur vaak een lastige keuze is hebben we onze 12 mooiste kleuren voor jouw op een rijtje gezet.
Het uitzoeken van een geschikte tafel is een tijdrovende zaak waarin wij je graag helpen met onze vrijblijvende kleurstaal service. Wij weten hoe belangrijk beleving binnen een interieur is en sturen je dan ook graag stalen materiaal toe zodat je zeker weet dat je de juiste kleurkeuze maakt. Twijfel je nog over de juiste kleur? Scroll dan naar beneden voor een overzicht van al onze kleuren.

Met onze gratis stalenservice ontvang je een proefstukje van eikenhout met de door jouw gekozen kleur in de afmeting 10x10 centimeter. Dit proefstukje is precies groot genoeg om een goede indruk te geven van de kleur, structuur en de kwaliteit van ons eikenhout.

Gratis eikenhouten kleurstalen

gratis-kleurstalen

 

Hoe vraag ik een staaltje aan?

Klik hier voor een aanvraag van een eikenhouten kleurstaaltje. Selecteer de juiste kleur en plaats deze vervolgens in de winkelmand. Nu kun je ervoor kiezen om deze direct te bevestigen of om nog andere kleuren stalen uit te kiezen.

 

 

Kleurencollectie Steiken Meubelen:

Staat bij onze standaard 12 kleuren de juiste kleur niet tussen? hieronder een overzicht van al onze 42 verschillende kleuren

     

 

    

 

    

 

    

 

    

 

    

 

    

 

    

 

    

 

    

 

    

 

    

 

    

 

    

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »