Maatwerk mogelijk
Gratis montage en thuisbezorgd vanaf €250,- NL*
Gratis kleurstalen service
Geen aanbetaling nodig, dus altijd zekerheid
Veel gestelde vragen
1 Veel gestelde vragen
1.1 Is mijn meubel beschermd tegen vuil en vlekken?

Ja. Als je een eiken eettafel of eiken salontafel bij ons bestelt behandelen wij deze zodat het blad beschermd is tegen vuil en vlekken. Wij behandelen het blad met een olie (40 verschillende kleuren) of met blanke lak. Deze keuze maak je zelf. Lees hierover meer op onze informatiepagina.

1.2 Ik wil mijn tafel in een zo natuurlijk mogelijke kleur, welke kleur moet ik kiezen?

Wanneer je de natuurlijke kleur van het eikenhout wilt behouden maar ook de tafel wilt beschermen tegen vuilen vlekken adviseren wij te kiezen voor:
- ultra matte blanke lak, een transparante lak die in 3 lagen wordt aangebracht.
- de oliekleur white 5%.

1.3 Hoe onderhoud ik mijn tafel?

Een eiken tafel is een natuurproduct en vergt op zijn tijd wat onderhoud als je hem als nieuw wilt houden.
Heb je gekozen voor de behandeling met blanke lak? Dan adviseren wij de het eikenhout bij gemiddeld gebruik na 1 á 2 jaar een keer opnieuw in de lak te zetten. De lak is te bestellen in onze webshop.

Heb je gekozen voor een behandeling met olie? Gebruik dan de RMC refresh Eco spray als de tafel aan een opfrisbeurt toe is. Ook deze is te bestellen in onze webshop

Daarnaast adviseren wij je de tafel zoveel mogelijk enkel te poetsen met een vochtige doek.
Voor meer informatie over onderhoud en het schoonhouden van jouw eiken tafel neem een kijkje op onze onderhoudspagina.

1.4 Hoe wordt een eikenhouten tafelblad gemaakt?

Onze tafelbladen worden gemaakt door meerdere planken aan elkaar te verlijmen. De planken worden zorgvuldig uitgezocht zodat het tafelblad één mooi geheel wordt. Wij verlijmen verschillende planken tot één blad om er voor te zorgen dat de werking zoveel mogelijk uit het eikenhout verdwijnt. De kans op het kromtrekken van het hout is op deze manier vele malen kleiner dan wanneer een tafelblad uit één of meerdere grote gedeeltes bestaat.

1.5 Hoe worden de stalen poten gemaakt?

Onze poten worden vakkundig op maat gezaagd en/of gelaserd voor het ultieme resultaat. Vervolgens worden alle hoeken netjes afgerond waar nodig en aan elkaar gelast door onze vakmensen. Wanneer deze zijn gecontroleerd brengen wij onze producten naar onze spuiter en worden deze voorzien van een poedercoating.

1.6 Hebben jullie een showroom?

Op dit moment zijn wij uitsluitend een online meubelwinkel en hebben helaas nog geen showroom. Wij merken bij onze klanten echter wel dat hier veel vraag naar is. Wij zijn er daarom ook druk mee bezig dit op korte termijn te kunnen realiseren.

1.7 Wat is de levertijd?

De levertijd verschilt per product. Onze producten worden speciaal voor jou op maat gemaakt. Dit betekend dat wij niks op voorraad hebben en pas voor je aan de slag gaan als de bestelling is geplaatst. De gemiddelde levertijd van onze eiken eet- en salontafels ligt tussen de 2 en 6 weken. Per product staat aangeven wat de levertijd betreft.
Uiterlijk 5 werkdagen voor levering nemen wij contact met je op om aan te geven wanneer je het gekochte product bij je thuis kan verwachten.

1.8 Leveren jullie met eigen transport?


Ja wij bezorgen alle onze meubels met eigen transport.

1.9 Garantie?

Op al onze producten zit 1 jaar garantie.

Maatwerk mogelijk
Gratis montage en thuisbezorgd vanaf €250,- NL*
Gratis kleurstalen service
Geen aanbetaling nodig, dus altijd zekerheid