Over ons - Steiken meubelen - Steiken meubelen >
Sluiten

Over ons

Het ontstaan van Steiken meubelen
Steiken meubelen is in 2016 opgericht door Pascal en is ontstaan wegens zijn grote passie voor ,voornamelijk, eikenhouten meubelen.

'Mijn interesse voor interieur en meubels is altijd groot geweest. Ik bezocht dan ook regelmatig verschillende woonbeurzen. Hierdoor kreeg ik inspiratie om zelf meubels te ontwerpen en ging regelmatig thuis aan de slag. Ik had een kantoorbaan en vond mijn uitlaatklep thuis in het werken met mijn handen. De reacties op de producten die ik maakte waren erg positief. Mijn liefde voor de hobby werd steeds groter. Ik ontwikkelde, kocht beter gereedschap en de producten werden kwalitatief steeds beter. Ik koos er voor om het roer om te gooien en de stap te zetten om van mijn droom werkelijkheid te maken. Zo is Steiken meubelen ontstaan.'

Steiken meubelen richt zich voornamelijk op eiken eet- en salontafels gemaakt van eikenhout en met stalen onderstellen. Naast de tafels bieden wij ook diverse stoelen aan. Hiermee kun je jouw interieur compleet maken. 

Wij hebben onze eigen werkplaats. Wil je langskomen? Dit kan, uitsluitend op afspraak. In onze werkplaats hebben wij een ruimte ingericht waar je een indruk kan krijgen van de kwaliteit van onze producten. Samen met jou kunnen wij jouw wensen en alle mogelijkheden bespreken.

Mocht je vragen hebben, contact ons gerust. Wij staan voor je klaar. 

Bellen: 0315-260424
Dit is de meest snelle manier om in contact met ons te komen. Het kan soms zijn dat we druk in gesprek zijn, wij vragen je een voicemail-bericht in te spreken. Dan bellen we je zo snel mogelijk terug!

Mailen: [email protected]
Wij streven ernaar op een doordeweeks dag binnen 24 uur op jouw mail gereageerd te hebben. 

Contact formulier
Aan de rechterzijde op de website vind je ons contact formulier. Één van de makkelijkste manieren om snel in contact te komen.

Chatten
Heb je een korte vraag over één van onze producten? Dan is chatten één van de snelste manieren om op deze vraag zo snel mogelijk antwoord te krijgen. Rechts onder in de website vind je een pop-up -> Chat met ons,  je krijgt direct te zien of er iemand online is om je vraag te beantwoorden.

Kom langs in onze werkplaats (alleen op afspraak)
Wij begrijpen dat online een meubel aanschaffen best lastig, spannend en onzeker kan zijn. 
Wil je liever even bij ons langskomen om een indruk te kunnen krijgen van de kwaliteit van onze producten en/of om samen te bespreken wat de mogelijkheden zijn? Dat kan!
Bel of mail ons voor het maken van een afspraak. Je bent van harte welkom. Tot snel

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »