Steiken meubelen - Verzenden en retourneren - Steiken meubelen >
Sluiten

Verzenden & retourneren

Na moment van het plaatsen van je bestelling nemen wij het van je over. Wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de bezorging zo soepel mogelijk verloopt. Mocht er toch iets niet goed gaan met de bezorging dan kun je ten alle tijden contact met ons opnemen via email of telefoon. Wij zijn dagelijks bereikbaar van 09:00-17:00 uur via 0315-260424 of stuur een mail naar: [email protected]

 • Levering (salon)Tafels: voor onze tafels hanteren wij een levertijd van 4 tot 6 weken.  
 • Levering Kleurstalen: De kleurstalen worden tussen de 1-3 werkdagen met PostNL bij jouw thuis bezorgd.
 • Overig: Bij onze standaard producten hanteren wij een levertijd van 1-3 werkdagen. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd

Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten

bedragen:

 • €6,95 voor bestellingen beneden de €50,-
 • Gratis levering bij besteding boven de €250,-
 • Levering kleurstalen gratis*

Levering verloopt door middel van ons door ons eigen transport via de postbode of pakketbezorger van DHL,Post NL of . Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Transport tafels:

 • De (salon) tafels worden thuis bezorgd door middel van ons eigen transport. Ongeveer een week voor levering van jouw unieke tafel ontvang je een e-mail dat de tafel gereed is voor transport, de leverdatum en het tijdstip van levering. 

 

Bedenktijd/retour

Het kan voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

 

 • U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.
 • U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Steiken meubelen zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.
 • Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Steiken meubelen geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
 • Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te retourneren, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met [email protected]. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »